Una botiga de lenceria s’aprofita de Marilyn Monroe per guanyar vendes

Una botiga de lenceria s’aprofita de Marilyn Monroe per guanyar vendes

El món del comerç en línia i físic està arribant a un punt sense precedents, ja que ara tothom s’aprofita de la llei per arribar a tenir més vendes en línia, com és el cas de la botiga de lenceria i roba interior sexy de dona que ha intentat aprofitar-se de la imatge de Marilyn Monroe per guanyar diners a costa seva.

Mitjans com elpais.com citen com la botiga de lenceria eròtica vol guanyar més vendes

No han dit el nom de l’empresa de roba sexy de dona que ha intentat en els seus productes posar la imatge de Marilyn per obtenir més vendes, mig simulant que és un producte oficial de l’estrella morta el 1962 a l’edat de 36 anys.

La roba interior de dona, un negoci molt competit a internet

El món de les compres de lenceria sexy i ropa interior sexy de dona no para de créixer, i és per això que a dia d’avui la competència és cada vegada més fort i empreses amb més potencial econòmic que fan campanyes molt agressives d’anuncis tant en internet com a la TV.

I és que davant d’una situació així, totes les botigues eròtiques línia d’internet han d’enginyar el millor possible per poder augmentar els seus ingressos, un “tot val” que de vegades arriba a punts insospitats com el de la botiga de lenceria de dona que volia vendre a costa de Marilyn Monroe.

Noves peces de lenceria sexy

lenceria

La denúncia de la família de Marilyn Monroe va més enllà, ja que no només volen obtenir els ingressos que s’han obtingut amb diferents peces de lenceria sexy de dona (com les que pots veure a l’enllaç d’una empresa que també ven lenceria eròtica a internet ), sinó que volen evitar que en futures col·leccions i peces de roba sexy que venguin a l’empresa no s’aprofitin de la imatge de Marilyn per simular vendes de llenceria sexy oficial de Monroe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *