Caldera de gas o caldera elèctrica? Univers Instal·lador ens respon

Caldera de gas o caldera elèctrica? Univers Instal·lador ens respon

Avui volem entrar a discutir entre si es millor una caldera de gas o una caldera elèctrica, una pregunta que es fan moltes persones i que avui, amb l’ajuda de la botiga de calderes a Barcelona Univers Instal.lador, volem sortir de dubtes. Hem contactat amb ells, i ens han facilitat aquesta informació per tots nosaltres, així que gràcies!

Si estàs considerant comprar una caldera per a casa teva hauràs de triar entre dos tipus principals: una de gas i una altra elèctrica. Ambdues ofereixen avantatges i inconvenients, per la qual cosa és important avaluar aspectes com ara la inversió inicial, les despeses del combustible, el manteniment i la seguretat abans de decidir-se. En aquest post examinarem els pros i els contres tant de les calderes de gas com les elèctriques per ajudar-te a prendre la millor decisió.

Lo que ens han explicat de les calderes

Les calderes de gas i les elèctriques ofereixen diferents avantatges i inconvenients. Les calderes de gas són generalment més barates que lelectricitat, però la seva instal·lació pot ser cara. D’altra banda, les calderes elèctriques són més senzilles d’instal·lar i no requereixen obres addicionals però el preu per l’electricitat és més alt que pel gas natural. El manteniment també variaria entre els dos tipus, sent menor en el cas de les calderes de gas.

Les calderes elèctriques tenen més seguretat, ja que no hi ha riscos d’intoxicació o fuites. Per acabar, també caldria augmentar la potència elèctrica de l’immoble per utilitzar-les. És important estudiar bé totes les opcions abans de decidir-se per un tipus de caldera o un altre. En qualsevol cas, és recomanable comptar amb els serveis d’instal·ladors autoritzats i encarar la inversió inicial per obtenir la millor relació qualitat-preu.

Abans de decidir si optar per una caldera de gas o elèctrica és important tenir en compte els aspectes relacionats amb la inversió inicial i les despeses del combustible a més del manteniment i la seguretat per triar aquella que millor s’ajusti a les nostres necessitats. Comptar amb un servei d’instal·lació professional pot ser útil per garantir que el sistema funciona correctament.

Pros de les calderes de gas:

– Preu del combustible més estable i econòmic

– Revisions cada dos anys, però manteniment més senzill.

– Menor inversió inicial que per a una caldera elèctrica.

Contres de les calderes de gas:

– Possibles riscos per fuites o intoxicació.

– La instal·lació pot ser més complexa i costosa si cal fer-la des de zero.

Avantatges de les calderes elèctriques:

– Instal·lació més senzilla i menys costosa.

– Major seguretat ja que no hi ha risc d’intoxicació o fuites.

– No requereix augmentar la potència elèctrica de limmoble.

Contres de les calderes elèctriques:

– Preus més elevats pel consum energètic.

– Manteniment cada any per garantir-ne un bon funcionament.

– Inversió inicial més costosa

¿T’ha ajudat aquesta entrevista que hem fet a una empresa catalana? Esperem que sí, i recorda tornar al blog perquè tenim moltes novetats relacionades amb temes com aquests, parlant amb experts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *