Ripoll arreglarà camí comunica al poligon mas d’en Bosch amb la barricona

La idea prové d’una al·legació presentada per tot el bloc de l’oposició en què es demana “dissimular” l’impacte visual de la nau existent. El ple també està l’aprovació de dos expedients de modificació de crèdit per l’expropiació de l’edifici Jaume i l’adquisició del solar del cementiri.

A part de tot l’enrenou generat amb la Festa Major Alternativa de Ripoll, en el ple extraordinari d’aquest passat dimarts també s’han decidit assumptes rellevants per al municipi. En primer lloc, l’ajuntament de Ripoll ha donat llum verda perquè s’arreglen el camí de vianants que comunica el polígon Mas d’en Bosch que comença a sota el pont del costat de la rotonda que hi ha davant de l’empresa CBG amb la nau de la Barricona.

Aquesta decisió prové d’una al·legació conjunta que van presentar els tres grups de l’oposició (ERC, CUP-PA i Fem Ripoll) relacionada amb el projecte de construcció d’una nau de l’empresa Sodeca amb el polígon de la Barricona. Aquesta al·legació tenia per objectiu definir de forma convenient el camí públic que passa per darrere de la nau.

En la sessió plenària, la portaveu de Fem Ripoll, Anna-Belén Avilés, va resumir aquesta demanda en dos punts. En primer lloc, fer que aquest camí sigui ” amigable ” pel passeig mitjançant la plantació d’una sèrie d’arbres o d’algun tipus de cortina vegetal que ” dissimuli ” l’impacte visual de la nau. I a continuació, que es construeixi una passarel·la o un pas inundable per sobre la riera de Sanarús que una al polígon Mas d’en Bosch (a la zona de CBG) amb el de la Barricona ” de manera que es doni continuïtat al camí de vianants i bicicletes per donar servei al polígon ”.

La regidora socialista ha argumentat que no té cap sentit arreglar camins o encarregar plans municipals pel trànsit de les bicicletes sinó s’interconnecten per poder anar a passejar o a treballar ” d’una manera més amable pel mig sense haver de compartir la calçada amb vehicles

L’Ajuntament expropia l’edifici de Santiago i adquireix el solar del cementiri
El ple Ripoll també ha aprovat dos expedients de modificació de crèdit que corresponen a l’expropiació de l’edifici de Sant Jaume ia l’adquisició del cementiri del solar del cementiri. La primera partida preveu una inversió de 56.365,92 euros, 46.799,68 euros més que la consigna anterior, que era de 9.656,24 euros; mentre que la segona, consistirà en una nova inversió de 115.000 euros.

Quant el romanent líquid de tresoreria per a despeses generals, el consistori disposa d’un total de 572.298,07 euros per gastar. Una xifra que també és superior a la consigna anterior, comptabilitzada en 410.498,39 euros (161.799,68 euros més).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *